با استفاده از نسبت قد به دور مچ (هر دو بر حسب سانتی متر) تعیین می گردد و براساس جدول زیر نوع استخوان بندی مشخص می شود. با توجه به جدول زیر نوع استخوان بندی، بزرگ است.
1. محاسبه امتیاز کفایت دریافت خوراک با استفاده از هرم راهنمای غذایی
به گروه های غذایی که تمام یا بیشتر تعداد واحدهای پیشنهادی هرم غذایی (شکل 1) با در نظر گرفتن میزان کالری مورد نیاز، تامین شده است (جدول 2)، امتیاز 10 و به گروهی که هیچ واحدی از آن مصرف نشده است ، امتیاز صفر تعلق می گیرد. امتیاز گروهی که کمتر از مقدار پیشنهادی مصرف شده است به صورت زیر محاسبه می گردد:
10 × تعداد واحد پیشنهادی ÷ تعداد واحد مصرفی = امتیاز کفایت
با جمع زدن امتیاز کفایت گروه ها، امتیاز کفایت کل رژیم غذایی از 50 نمره (برای هر گروه اصلی هرم راهنمای غذایی عدد 10 در نظر گرفته می شود) محاسبه می شود.